Fragt
Vi sender med Dao til hele Danmark.
Forsendelsesomkostninger er angivet tydeligt ved ordre såvel som ved ordrebekræftelse / faktura. Levering finder sted til det nærmeste leveringssted. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 (mandag til fredag), sendes din ordre samme dag, og du kan normalt hente den inden for et par dage. Hvis din ordre er forsinket, vil du altid blive underrettet om forsinkelsen og den estimerede leveringstid via e-mail. I tilfælde af udsolgte varer bliver kunden straks underrettet, og beløbet refunderes straks af LEDsale.

Returnering
Du har 30 dages fortrydelsesret på alle varer købt fra LEDsale.
Fristen gælder fra den dag, hvor du har fået varerne leveret. Du skal returnere varen for din egen regning til følgende adresse:

Lightroom ApS
Duemosepark 77
3520 Farum
Danmark

Ved returnering anbefaler vi at bruge Dao – ingen alternative pakkedistributører.

Varer, der returneres uden faktura, eller forklaring på grunden til returnering, nægtes.
For at vi kan acceptere dit returnering, kan det skal at emballagen er ødelagt, men produktet skal være i fuld funktionsdygtig tilstand og være som ny. Retten ophører derfor, hvis du bruger produktet på en måde, der reducerer videresalgsværdien. Hvis du bruger din fortrydelsesret, modtager du dine penge tilbage, så snart vi har modtaget produktet, eller når du har fremlagt bevis for returnering af varen.
Refusionen foretages ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til køb. Hvis dette ikke kan gøres, skal du godkende en alternativ tilbagebetalingsløsning.