Det startede for fire år siden, da vi mødtes Morten og Johannes som kollegaer på Jensens bøfhus, vi sagde til hinanden, sådan lidt i sjov, at vi burde være selvstændige sammen, fordi vi, udover at arbejde godt sammen, begge lagde rigtig mange timer i vores job i en bestræbelse på altid at give kunderne langt mere end de forventede.

Det er både af lyst til at begejstre kunderne, fordi det ligger så indgroet i os og fordi vi begge er 110% overbeviste om at det er det væsentligste step til en god forretning.

Fire år senere, hvor vi begge var i gang med andre projekter, mødtes og helt tilfældigt kom til at tale om nogle dårlige kundeoplevelser, vi havde haft i forbindelse med køb af LED produkter på webshops.

Skæbnen ville at det blev muligt for os at overtage LEDsale, som har eksisteret siden 2012. Et perfekt udgangspunkt, så vi kunne bruge alt den data og knowhow, der var i virksomheden, til at finjustere det som de har været gode til og lære af de fejl, de naturligt har gjort i løbet af årene, hvilket giver os et perfekt udgangspunkt i at udføre vores vision om at have den bedste kundeservice, de billigste priser og et kæmpe udvalg.