Med den helt rette aluprofil har du mulighed for at beskytte dine LED strips. Du skal blot vælge en aluminium profil, der matcher den LED strip, som du ønsker at sætte op. Du kan desuden få præcis den beskyttelse til dine LED strips, som du ønsker. Aluprofiler kommer nemlig i både klar og materet plast samt i flere forskellige længder. Og ender du alligevel med en aluprofil, der er for lang, kan du nemt og hurtigt korte den af, ligesom du også har mulighed for at samle flere aluprofiler, hvis du har brug for en ekstra lang skinne. Med andre ord: du kan med en aluprofil eller flere af slagsen sætte LED strips op præcis, hvor du har lyst – også på steder, hvor der ellers ikke er noget, du kan klæbe dem op på.

 • Udsalg!

  10 x 2m Line mini Black Alu-profil

  kr. 750,00
 • Udsalg!

  10 x 2m V-line mini White Alu-profil

  kr. 900,00
 • Udsalg!

  Inline aluminum profile

  kr. 45,00
 • Udsalg!

  Inline aluminum profile

  kr. 45,00
 • Udsalg!
 • Udsalg!
 • Udsalg!

  Line aluminum profil – Milky

  kr. 48,75
 • Udsalg!
 • Udsalg!
 • Udsalg!

  V-Line Mini aluminum profile

  kr. 60,00
 • Udsalg!

  V-Line Mini aluminum profile

  kr. 60,00

Hvorfor skal jeg anvende en aluprofil sammen med min LED strip?

Hos LEDsale.dk tilbyder vi et stort udvalg af aluprofiler til dig, der ønsker at opsætte LED strips. Og vi har fortalt lidt om, hvad du kan med en aluprofil. Men hvad er egentlig fordelen ved at bruge aluprofiler, og hvorfor skal du vælge dem? Jo, det skal du ikke mindst, fordi det gør opsætningen af LED strips nem og hurtig. Du skal ligeledes vælge at anvende aluprofiler, fordi de har den store fordel, at de fordeler varmeudviklingen fra dine LED strips. Det betyder, at du forlænger levetiden på dine LED strips med helt op til 30%, hvis du vælger at anvende dem i sammenhæng med aluprofiler. Af netop den grund anbefaler vi naturligvis altid, at du anvender en aluprofil, hvis du ønsker at gøre brug af en LED strip – men valget er selvfølgelig helt op til dig.

Hvordan monterer jeg min aluprofil og LED strip?

Har du valgt at købe én eller flere aluprofiler? Og ønsker du nu at få monteret både aluprofil og LED strip korrekt, så du får mest muligt ud af kombinationen? Så læs med her. Det er nemlig lettere, end man lige skulle tro. Du skal blot sætte din aluprofil op der, hvor du ønsker at sætte din LED strip. LED strippen skal herefter blot klæbes fast indeni den opsatte aluprofil, hvorefter du kan skyde den medfølgende plastikkappe hen foran din LED strip. Såedes er LED strippen nemlig beskyttet mod både vand samt syre- og fedtsænk.

Stort udvalg af aluprofiler hos LEDsale.dk

Her hos LEDsale.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af aluprofiler til dig, der ønsker at få mest muligt ud af dine LED strips. Udvalget spænder bredt, og af netop en grund tør vi næsten også godt garantere, at du her på siden finder netop den aluprofil, som du står og mangler. Og det gælder altså helt uanset længde, farve og lignende – vi har lige det, du søger. Vælger du desuden at købe dine aluprofiler her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at sætte alle dine LED strips op på en funktionel og sikker måde, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af aluprofiler lige her på siden, og find netop dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos LEDsale.dk bestræber vi os på at levere et kundeserviceniveau, der er over det sædvanlige. Vi har dine behov i fokus, og vi ønsker kun, at du har en god oplevelse, hver gang du besøger vores webshop. Af netop den grund står vi også altid klar med hjælp og rådgivning. Så har du spørgsmål til vores store udvalg af Aluprofiler, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Giv os et kald på 53 88 34 34 eller skriv en mail til os på kundeservice@ledsale.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Go to Top